Nya priser för emaljerad husnummerskylt

Vill du skaffa en ny husnummerskylt till ditt hus med tidsenligt utseende?

Husnummerskylt Med hjälp av foton från gamla rostiga husnummerskyltar har Trädgårdsstadsföreningen låtit ta fram ett typsnitt som är mycket likt det som våra husnummerskyltar från 40-talet hade. Vi har också träffat en överenskommelse om tillverkning med Falu Emaljskyltar, www.faluemaljskyltar.se, som hantverksmässigt tillverkar gedigna emaljerade skyltar. Vill du se hur en nytillverkad Norra Ängby-skylt i gammalt snitt ser ut i verkligheten, rekommenderas en promenad till Hildebrandsvägen 13, där en nytillverkad husnummerskylt finns uppsatt på fasaden.

Trädgårdsstadsföreningens överenskommelse med Falu Emaljskyltar, www.faluemaljskyltar.se , innebär att medlemmar i Norra Ängby trädgårdsstadsförening kan beställa sin emaljerade husnummerskylt till rabatterat pris direkt hos tillverkaren. Skylten kommer att skickas per post till din adress och faktureras.

Konstruktionen görs om för att minimera sprickor i emaljen vid hörnen. Hörnen var tidigare bara bockade och hopslagna. Nu blir de svetsade och slipade. Tyvärr dock till ett högre pris.

Det rabatterade priset är 750 kr för den kvadratiska skylten (15cmx15cm, med en eller två siffror) och 805 kr för den rektangulära (15cmx20cm, med tre siffror). Därtill kommer frakt på ca 100 kr. För övriga beställare är priset 820 kr för den kvadratiska skylten och 875 för den rektangulära.

Du beställer din nummerskylt genom att göra en e-post-beställning till adress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Följande information behöver finnas med i beställningen: Husnummerskylt

Jag är medlem (alt. jag är inte medlem) i Norra Ängby trädgårdsstadsförening och beställer en Norra Ängby husnummerskylt, med siffrorna ”xy”.

Skylten och fakturan ska skickas till ”namn, adress, postadress.

Om ni behöver komma i kontakt med mig, vänligen använd ”e-postadress” eller ”telefonnummer”.

Det rabatterade priset för medlemmar är 750 kr för den kvadratiska skylten (15cmx15cm, med en eller två siffror) och 805 kr för den rektangulära (15cmx20cm, med tre siffror).

För övriga beställare är priset 820 kr för den kvadratiska skylten och 875 kr för den rektangulära.

Därtill kommer frakt på ca 100 kr.

Du kommer att få en orderbekräftelse och leveransbesked som svar.

hörnen som nu skall svetsas mot tidigare endast bockad och hopslagen.